Terug naar Beeldentuin

Aankoop

Aankoop

Hoge kwaliteit van de kunstobjecten is voor ons vanzelfsprekend. Betrouwbaarheid en service vinden wij zeer belangrijk. Wij brengen immers duurzame blijdschap en zullen er alles aan doen om dat voor u mogelijk te maken. U kunt hierbij denken aan proefhangen/-plaatsen, bezorging, begeleiding bij besluitvorming en opdrachten en niet te vergeten de nazorg. Dat is waar wij voor staan. Hierbij mag u gebruik maken van onze uniciteit.

Ontspannen kunst beleven
“Wij helpen kunst kopen”, dat doen wij door iedereen rustig te laten kijken, voelen en beleven. Als het gevoel goed is bij iemand die het kunstwerk mooi vindt om het te kopen, dan helpen wij graag verder. Eventueel kan het kunstwerk eerst op proef geplaatst worden en bieden wij altijd hulp bij het vervoer en de proefplaatsing.

Rietveld Kunstbemiddeling
Wij bieden u de mogelijkheid om kunst voor uw kantoor/bedrijf te kopen, maar ook kunst in huurkoop in bezit te krijgen middels de kunstkoopregeling. Tevens bieden wij de mogelijkheid geheel vrijblijvend kunst een week in het bedrijf uit te proberen m.a.w. een tijdje op zicht. Hierdoor kunt u ervaren hoe een kunstwerk in het bedrijf tot zijn recht komt en een toegevoegde waarde biedt.

Meer weten?
Voor meer informatie over de aankoop van onze kunstwerken staan wij u graag persoonlijk te woord. Laat een berichtje achter via het contactformulier. Bellen kan ook: 0521-588679 of 06-30332868.