Terug naar Weldadig Oord

KunstRondje

Een Beeldschoon & Weldadig KunstRondje

Onze Galerie ‘Beeldschoon’ aan de Löhnislaan 4, De Pol is een Weldadig Oord!

Sinds 2018 hebben wij bij diverse Weldadig Oorden in de provinciën Drenthe, Friesland en Overijssel  2 of meer binnen- en/of buiten beelden geplaatst. U kunt het KunstRondje beginnen bij de kunstlocaties die voor u het makkelijkst is. Ook bij onze Galerie ‘Beeldschoon’ bij De Pol. Bij de meeste locaties heeft u de mogelijkheid om iets lekkers te nuttigen. Wel graag even bellen voor beschikbaarheid en openingstijden van de locaties.

Bekijk of download de flyer hier: Flyer Beeldschoon & Weldadig KunstRondje
De flyer is er niet meer en de locaties op deze flyer zijn niet meer actueel. U krijgt (d.m.v. de rode arcering) wel een goede indruk hoe het KunstRondje loopt. Er zijn locaties weg en ook weer bijgekomen. Weg: Hotel Brinkzicht en Het Huygens Huys. Nieuw: Dependance Hotel Frederiksoord in Frederiksoord. Buitengoed Fredeshiem in De Bult, Restaurant Posten in Frederiksoord en Restaurant, Hotel en B & B Grenzeloos in Doldersum en de Tuinbouwschooltuin in Frederiksoord.

De route vindt u ook op www.kolonienvanweldadigheid.nl. Of scan deze QR-code van het KunstRondje:

Begin Beeldschoon & Weldadig KunstRondje:
Galerie ‘Beeldschoon’ bij De Pol. Galerie en aangrenzende beeldentuin. Hedendaags Beeldende Kunst. Kunst van Hoge kwaliteit.
Herbert Koekkoek is deelnemer in het KunstRondje.

De Maartjestuin
Bezoekerstuin en theeschenkerij in Eesveen. Buiten exposeren Alie Kalverda en Jack van Iwaarden de Vreede.
Met De Maartjestuin hebben wij ook een Tuin-, Lunch- en Kunstarrangement.

Buitengoed Fredeshiem
Buitengoed Fredeshiem in De Bult is een Hotel-Restaurant–Vakantiehuis–Groepsaccommodatie–Vergaderlocatie–Trouwlocatie in De Bult. In de tuin exposeert Joan Lichtenbelt.

Logement & Gasterij Frederiksoord
Wilt u een paar nachten verblijven dan bent u van harte welkom in Hotel Frederiksoord. In de Gasterij kunt u heerlijk eten en drinken. In de tuin exposeren Martine Hennebel(Be) en Bert Verboon.

Dependance van Logement & Gasterij/Hotel Frederiksoord
In de (voor) tuin exposeert Hans van Uden.

www.Posten nordic cuisine.nl In het voormalige Postkantoor van Frederiksoord. Buiten exposeren Hennie Broers en Jack van Iwaarden de Vreede.

Speel- en Natuurpark De Bijenhoff
De Bijenhoff is een Speel- en Natuurpark in Frederiksoord. In de tuin exposeert Gerrit van Emous.

De Proefkolonie
Huis van Weldadigheid/Museum De Proefkolonie in Frederiksoord: Een bijzonder belevingsmuseum dat u zo’n 200 jaar terug in de tijd brengt.

Miramar Zeemuseum
Museum Miramar in Vledder is een Zeemuseum. Buiten exposeert Joan Lichtenbelt.

Museum Vledder
Museums Vledder in Vledder is een museum voor valse kunst en een Glasmuseum.  In de beeldentuin exposeren Riesjart Bus, Joan Lichtenbelt, Jack van Iwaarden de Vreede, Hans van Uden, Lia Koster en Gerdien Halfman.
Binnen exposeert Gerard Fransen. Informatie over de kunstwerken bij museum Vledder vindt u ook hier.

De Morgenster
Hoeve De Morgenster in Doldersum is een B & B. In de tuin exposeert Alie Kalverda.

www.grenzeloos-drenthe.nl Restaurant, Hotel en B & B in Doldersum. Grenzeloos – slapen – eten – beleven. Een nieuwe locatie. Buiten en binnen exposeert Gerrit van Emous.

Villa Nova
Hotel-restaurant Villa Nova in Zorgvlied kunt u ook met uw paard logeren. In de tuin exposeert Alie Kalverda. Binnen kunt u twee kunsttafels bewonderen van Hermien Buytendijk en Johan Timmers.

Hoeve De Werkhorst
Hoeve Werkhorst in Vledderveen heeft een boerderijwinkel waar ook buiten en binnen prachtige kunst te bewonderen is. In de boerderijwinkel exposeren Zsuzsanna Györgyövics en Annemarie Timmer. Buiten exposeren Rien Goené en Alie Kalverda.

De Buytenplaets
De Buytenplaets in Noordwolde is een theeschenkerij. In de tuin exposeren Alie Kalverda, Herbert Koekkoek en Jan de Valk.

Proef.org Frederiksoord Tuinbouwschooltuin. In de tuin exposeren binnenkort Joan Lichtenbelt en Cobi Dierikx.