Terug naar Weldadig Oord

Kunstarrangementen in het Weldadig Oord

Kunstarrangementen


DE POL
 ‘Expositie Beeldschoon’ is prachtig gelegen in de Kop van Overijssel tussen Nationaal Park De Weerribben-Wieden, het bosgebied De Woldberg en Landgoed 'Heerlijkheid De Eese'. Omdat onze Galerie met aangrenzende beeldentuin bij De Pol het gehele jaar open is willen wij u graag enkele suggesties doen om de ochtend (of misschien wel een paar dagen) sfeervol en kunstzinnig door te brengen en natuurlijk daarna naar ons af te reizen om onze bijzondere KUNST-expositie te komen bewonderen.

Wij bieden u graag de volgende een kunstarrangementen:

Nieuw: Workshop insectenhuisje maken bij De Maartjestuin in Eesveen door docent/ kunstenaar Bastiaan Meijer. Reserveren via www.expositie-beeldschoon.nl of www.demaartjestuin.nl

Ook nieuw vanaf april : Een beeldschoon Kunst & Lunch arrangement in een Weldadigoord bij :

Restaurant Posten in Frederiksoord:  www.restaurantposten.nl . Het arrangement is te reserveren via mail: reserveringen@restaurantposten.nl

Een Beeldschoon & Weldadig KunstRondje
Bekijk of download de flyer hier:
Flyer Beeldschoon & Weldadig KunstRondje

De route vindt u ook op www.kolonienvanweldadigheid.nl/fietsroutes    website van het Weldadig Oord.

De locaties op deze flyer zijn niet meer actueel. Er zijn locaties weg en ook weer bijgekomen. Weg: Hotel Brinkzicht, Het Huygens Huys en de Tuinbouwschooltuin.

Nieuw: Dependance Hotel Frederiksoord, in Frederiksoord. Buitengoed Fredeshiem in De Bult, Restaurant Posten in Frederiksoord en Restaurant, Hotel en B & B Grenzeloos in Doldersum. U krijgt (d.m.v. de rode arcering) wel een goede indruk hoe het KunstRondje loopt.