Weldadig tuin-, lunch- en kunstarrangement De Maartjestuin

Galerie Beeldschoon en de Maartjestuin
U kunt een leuke dag uit plannen door een bezoek te brengen aan Galerie ‘Beeldschoon’ bij de Pol en de Maartjestuin in Eesveen.Galerie 'Beeldschoon' is gevestigd in de Kop van Overijssel tussen Nationaal Natuurgebied De Weerribben, het bosgebied De Woldberg en Landgoed De Eese.

De Maartjestuin ligt tegenover landgoed “Heerlijkheid de Eese”, is een veel bezochte bezoekerstuin, die bestaat uit diverse tuinkamers, gescheiden door strak gesnoeide hagen, en borders vol bijzondere vaste planten en rozen.

Ton en Ria Rietveld ontvangen u rond 10.30 uur met koffie of thee en iets lekkers. Daarna kunt u de galerie met aangrenzende tuin bezoeken. Er is veel Kunst van professionele kunstenaars te bewonderen voor binnen en buiten in diverse materialen en disciplines.

Rond 12.15 uur verlaat u De Pol met een zakje bloemenzaad, fiets- of autoroute en gaat u richting De Maartjestuin (5,8 km). U kunt dit per fiets, wandelend of per auto doen. Maartje ontvangt u rond 12.30 uur om te genieten van een heerlijke lunch met zoveel mogelijk biologische en streekeigen producten) U mag plaatsnemen op het sfeervolle gedekte terras en genieten van al het lekkers. Maartje vertelt u graag over het ontstaan van de tuin en over alle bijzondere planten in haar tuin.

Na afloop – u komt (waarschijnlijk) over landgoed ”Heerlijkheid de Eese” (midden in de route) – kunt u ook nog een stop maken om een korte wandeling rond het kasteeltje en het koetshuis te maken.

Inbegrepen in dit arrangement
• Weldadige ontvangst met koffie/thee en wat lekkers bij Galerie ‘Beeldschoon’ met gratis zakje bloemenzaad
• Weldadige tuinbezichtiging en lunch in de Maartjestuin
• Gratis tuinplantje uit de collectie van Maartje!
• Gratis wandeling rond Kasteeltje en Koetshuis
• Gratis Fiets/wandelroute Tuin-, Lunch- en kunstarrangement
• Gratis fiets- en autoroute: Beeldschoon & Weldadig KunstRondje, Weldadig Rondje en Museum Rondje
• Bij aankoop van een kunstwerk bij Galerie ‘Beeldschoon’ ontvangt u een korting van 5%

Voorwaarden
Arrangement te boeken van mei t/m oktober 2024 (ma t/m za)
Niet te reserveren op Hemelvaartsdag en 1e en 2e Pinksterdag.
€ 29,50 PER PERSOON

Weldadig fietsen!
Eventueel zijn er fietsen of e-bikes te huur. Wel van tevoren even reserveren!