Weldadig Tuin-, Lunch- en Kunstarrangement

U kunt een leuke dag uit plannen door een bezoek te brengen aan de Maartjestuin en aan Beeldentuin en en Galerie ‘Expositie Beeldschoon’ bij de Pol.

De Maartjestuin ligt tegenover landgoed “Heerlijkheid de Eese”, is een veel bezochte bezoekerstuin, die bestaat uit diverse tuinkamers, gescheiden door strak gesnoeide hagen, en borders vol bijzondere vaste planten en rozen. Maartje ontvangt u rond 10:30 uur met koffie en thee, daarna krijgt u een uitgebreide rondleiding door de tuin en vertelt zij over het ontstaan en over alle bijzondere planten in haar tuin. Rond 12.00 uur staat er een heerlijke lunch (met zoveel mogelijk biologische en streekeigen producten) voor u klaar. U mag plaatsnemen op het sfeervolle gedekte terras en genieten van al het lekkers.

Rond 13:30 uur verlaat u met plant, fietsroutes en een volle maag de Maartjestuin en gaat u naar de Beeldentuin ‘Expositie Beeldschoon’ van Ton en Ria Rietveld bij de Pol. 5.8 km! U kunt dit per fiets, wandelend of per auto doen. U komt over landgoed ”Heerlijkheid de Eese” (middenin de route) waar u ook nog een stop kunt doen om een korte wandeling rond het kasteeltje en het koetshuis te maken.

Rond: 14:15 uur aankomst Beeldentuin en Galerie ‘Expositie Beeldschoon’. Ton en Ria heten u van harte welkom en nemen u mee voor een persoonlijke rondleiding door de Beeldentuin. Dit jaar exposeren 35 kunstenaars met kunstwerken die passen bij het thema van 2021: ‘Kunst & Cultuur: Een Beeldschoon Duet". Na de rondleiding staat er een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers voor u klaar!

Inbegrepen in arrangement
• Weldadige ontvangst met koffie/thee en koloniekoekje in de Maartjestuin.
• Weldadige rondleiding/tuinbezichtiging en lunch in de Maartjestuin.
• Gratis tuinplantje uit de collectie van Maartje!
• Gratis wandeling rond Kasteeltje en Koetshuis.
• Gratis Fiets/wandelroute Tuin-, Lunch- en kunstarrangement.
• Gratis fiets- en autoroute: Beeldschoon & Weldadig KunstRondje, Weldadig Rondje en Museum Rondje.
• Bezoek/rondleiding Beeldentuin en Galerie bij de Pol incl. een kopje koffie/thee met traktatie.
• Bij aankoop van een kunstwerk bij Beeldentuin en Galerie ontvangt u een korting van 5%.

Voorwaarden
Arrangement te boeken van 08 mei t/m 27 juni 2021 (ma t/m zo) en van 1 juli t/m 20 september 2021 (ma t/m za). Andere dagen op afspraak! Niet te reserveren op Hemelvaartsdag en 1e en 2e Pinksterdag.

Weldadig fietsen!
Eventueel zijn er fietsen of e-bikes te huur. Wel van tevoren even reserveren!
22,50 PER PERSOON (GELDIG UITSLUITEND VOOR MIN. 4 PERSONEN)