Posten nordic cuisine in Frederiksoord en galerie Beeldschoon

Weldadig Kunst- & luncharrangement De Pol/Frederiksoord

U kunt een leuke dag uit plannen in het gebied van de Maatschappij van Weldadigheid, sinds 2022 vermeld op de Unesco Werelderfgoed lijst. U brengt een bezoek aan Galerie ‘Beeldschoon’ bij De Pol, vervolgens gaat u lunchen bij Posten nordic cuisine in Frederiksoord.

Galerie 'Beeldschoon' is gevestigd in de Kop van Overijssel tussen Nationaal Natuurgebied
De Weerribben, het bosgebied De Woldberg en Landgoed De Eese.

Posten nordic cuisine in Frederiksoord (Drenthe) is een unieke plek om heerlijk te eten en weldadig te lunchen in het hart van de Koloniën van Weldadigheid. De Nationale Parken Weerribben-Wieden, Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold liggen op een steenworp afstand. Bij Posten nordic cuisine is het Weldadig genieten en met een knipoog naar de bijzondere geschiedenis van de Maatschappij van Weldadigheid.

U kunt eveneens direct van De Pol via het schitterende Landgoed de Eese naar Frederiksoord fietsen/rijden. Op eigen gelegenheid wandel je zo vanuit POSTEN naar UNESCO Erfgoed Museum de Proefkolonie.

Arrangement:
Ton en Ria Rietveld ontvangen u rond 10.30 uur bij De Pol met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Daarna kunt u de galerie met aangrenzende beeldentuin bezoeken. Er is veel kunst van professionele kunstenaars te bewonderen voor binnen en buiten in diverse materialen en disciplines.

Rond 12.00 uur verlaat u De Pol. Ten afscheid krijgt u nog een zakje bloemenzaad mee. Daarna gaat u richting Posten nordic cuisine. De circa 16 km kunt u per fiets of met de auto afleggen. Bij Posten nordic cuisine staat rond 12.30 uur een heerlijk huisgemaakte lunch klaar bestaande uit soep & broden, uitgebreide proeverij van salades & koude gerechten, dessert & koffie/thee.

Inbegrepen in het arrangement:

  • Weldadige ontvangst met koffie/thee en wat lekkers bij Galerie ‘Beeldschoon’ met gratis
    zakje bloemenzaad;
  • Weldadige lunch bij Posten nordic cuisine;
  • Gratis fiets- en autoroute: Beeldschoon & Weldadig KunstRondje, Weldadig Rondje en Museum Rondje;
  • Bij aankoop van een kunstwerk bij Galerie ‘Beeldschoon’ ontvangt u een korting van 5%

Wij verwelkomen u graag voor een verrassende dag met kunst, natuur, lunch en cultuur. Graag tot ziens!

Voorwaarden
Arrangement te boeken van 1 april t/m 31 oktober 2024. Reserveren vooraf gewenst. Prijs € 35,-- p.p. voor deze hele dag uit. Extra drankjes moeten ter plaatse worden afgerekend.

Reserveren
Reserveren kan via een mail naar Restaurant Posten.