Uitnodiging Expositie Beeldschoon

Alweer voor de 15e keer, soms twee keer in een jaar, organiseren we een expositie van Moderne en Hedendaags Beeldende Kunst in onze beeldentuin bij De Pol. Dit jaar is het thema: “DANS is BEWEGING - bij BEELDSCHOON een BELEVING.” Samen met 36 Professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben wij Expositie Beeldschoon 2019 vorm gegeven. Er is hard gewerkt om het thema tot leven te brengen. Maar ook een feest. Met prachtige beelden, schilderijen, wandobjecten en sieraden zijn wij er weer in geslaagd om een beeldschone expositie in te richten, met een grote diversiteit aan materialen en disciplines.

Workshops
Dit jaar organiseren wij 2 workshops in onze beeldentuin.  Zo gaan wij op 2 juni tekenen naar dansend model onder leiding van beeldend kunstenaar Zus van Zand. Op 30 juni kunt u onder de bezielende leiding van zilverkunstenaar Hennie Broers zelf ervaren hoe het is om met zilver te werken tijdens de zilversmidworkshop. Meedoen?  Meld u dan nu aan via een mailtje.

Kom, laten we dansen!
Wij nodigen u van harte uit om onze Expositie BEELDSCHOON te komen BELEVEN. Onze beeldentuin is van 10 mei tot en met 23 juni open van vrijdag tot en met zondag van 13-17 uur. Ook Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag van 13 tot 17 uur. Van 30 juni tot en met 29 september zijn wij alleen de zondagen open van 13 tot 17 uur.  Andere dagen op afspraak.

Download hier de uitnodiging: uitnodiging Expositie-Beeldschoon. U bent van harte welkom!